Zoek rond postcode

Rinke Heederik Fotografie

Rinke Heederik Fotografie

10 / 10.0
(7 stemmen)
Amnestylaan 40
3765EX Soest
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0644151543
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@rinkeheederik.nl
52.1667975.293394
7 5 7 10
Gemiddelde waardering uit 7 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Fotograaf Rinke Heederik maakt tijdloze en journalistieke trouwfotografie. Verhalende beelden verwerkt in een prachtig foto album.
Na het afronden van de vakopleiding fotografie besloot Rinke zich te specialiseren in het fotograferen van bruiloften. Deze keuze bleek een schot in de roos.

Naast het winnen van de nationale Bruidsfoto Award ontving Rinke bij een andere trouwfoto een eervolle vermelding. Zijn werk kreeg bovendien recentelijk internationale erkenning. Zo nomineerde de vakjury van The International Society of Professional Wedding Photographers zijn foto in de categorie 'ceremony'.

Rinke's klanten zijn professionals met grote verantwoordelijkheid in het dagelijks leven, zoals mensen met een eigen bedrijf, artsen, advocaten en accountants. Zij zoeken een fotograaf die zijn plaats weet in een formele setting en hun privacy respecteert. Bij Rinke voelen zij zich op hun gemak.

Kenmerken

Diensten:
Bedrijfsreportages
Huwelijksreportage
Portretfotografie
Trouwalbum
Trouwreportages
Vakfotografie
Trouwfotografie
Kenmerken:
Bruidsfotografie
Trouwen
Soort foto bedrijf:
Fotograaf
Portretfotograaf
Trouwfotograaf
Bruidsfotograaf

Reviews

Plaats een review
|
Prachtige herinnering
Rinke is een echte vakman; geweldige foto's, oog voor detail, een eigen stijl en een prettig persoon om erbij te hebben op zo'n dag, en correct en zakelijk in de hele afhandeling. Het zijn geweldige foto's geworden.
Hij heeft een top conditie, want hij heeft bij ons wat afgerend om overal de juiste hoek te zoeken voor een geweldige foto, wat overigens echt niet storend was hoor
Waardering:
5.0 10.0
|
Mooie trouwfoto's
Wanneer je Rinke kiest als trouwfotograaf ben je verzekerd van het vastleggen van de spontane en emotievolle momenten op jullie dag. Tijdens de photoshoot zorgde Rinke dat we ons op ons gemak voelden. Hij gaf zo nu en dan een aanwijzing en liet weten wanneer er echt een gave plaat geschoten was. Op onze dag zelf was Rinke nauwelijks merkbaar aanwezig, maar heeft hij de lach en de traan goed vast weten te leggen. Daarnaast zie je zijn liefde voor foto’s en oog voor detail terug in het album.
Waardering:
5.0 10.0
|
Prachtige foto's
Rinke is echt een vakman! Dit viel ons meteen al op toen we kennis met hem maakten tijdens de loveshoot. We voelden ons meteen op ons gemak waardoor het eindresultaat prachtig werd. Ook tijdens onze huwelijksdag zijn we zeer te spreken over hem. De foto's zijn schitterend geworden. We kunnen niet wachten tot het album komt!
Schitterende foto's, zeer goed meedenkend
Waardering:
5.0 10.0
|
Trouwfotograaf
We kunnen Rinke als fotograaf op je bruiloft echt aanraden! Hij heeft prachtige foto's gemaakt waarop je zijn vakmanschap duidelijk in herkent. Het is een fijne fotograaf om om je heen te hebben, valt niet op tijdens de dag. Familie en vrienden hebben expliciet aangegeven hem ook een leuke, niet al te opvallende vent te vinden tijdens de dag. Zijn flexibiliteit, enthousiasme en pragmatische aanpak (de groepsfoto was binnen een paar minuten gepiept en het is een topfoto geworden) droegen zeker bij aan onze mooie dag!
Prachtige foto's!
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldige trouwfotograaf
We zijn blij dat we voor Rinke hebben gekozen als fotograaf voor ons huwelijk. Hij is een echte professional met oog voor sfeer en detail. Hij is duidelijk als het moet, bijvoorbeeld tijdens de shoot, en onzichtbaar tijdens de ceremonie. - JOOST
Waanzinnig mooie trouwfotografie!
Waardering:
5.0 10.0
|
Bruidsreportage
Rinke heeft oog voor detail en is creatief. Het maken van de fotoreportage was voor ons een beetje onwennig en we vonden het best wel spannend, maar Rinke stelde ons helemaal op ons gemak en vanaf de eerste minuut hebben we volop kunnen genieten!
Waardering:
5.0 10.0
|
Thijs
Met zijn enthousiasme en passie voor het vak maakt Rinke echt iets speciaals van je trouwreportage. Door zijn duidelijke tips en adviezen stonden wij met een goed gevoel in de spotlight, met geweldige fotografie en een fantastisch album als resultaat!
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Paul Kipping Fotografie(7.6/10.0)0.8km
Soest - Schoutenkampweg 68
Diensten: Luchtfotografie, Portretfotografie, Productfotografie
Soort foto bedrijf: Fotograaf
 
 
Foto Astra(7.2/10.0)1.1km
Soest - Beukenlaan 37
 
 
1xmodel(6.8/10.0)1.2km
Soest - Kerkstraat 84
Diensten: Cover, Fotosessie, Trouwreportages, Vergroting, Zwangerschapsfotografie, ...
Soort foto bedrijf: Fotograaf, Fotostudio, Studio
 
 
Mertens Fotografie(7.4/10.0)1.3km
Soest - Reespoor 17
Diensten: Portretfotografie, Productfotografie
Soort foto bedrijf: Fotograaf, Studio
 
 
Laurens Arenas Fotografie(7.0/10.0)1.3km
Soest - Birkstraat 163
Diensten: Bedrijfsreportages, Huwelijksreportage, Portretfotografie
Soort foto bedrijf: Fotograaf, Studio
 
 
Fotografie Dooreenroosje(7.2/10.0)1.3km
Soest - Johannes Poststraat 124
 
 
H.G.A. Consulting(7.0/10.0)1.5km
Soest - Van Beuningenlaan 18
 
 
Aldo Allessie Fotografie(7.2/10.0)1.7km
Soest - Schrikslaan 34A
Soort foto bedrijf: Fotograaf
 
 

Plaatsen in de buurt

Amersfoort - Baarn - Bilthoven - Den Dolder - Eemnes - Groenekan - Hoogland - Huis Ter Heide Dr - Maartensdijk - Soesterberg
Foto Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact