Zoek rond postcode

U bevindt zich hier:    

Margriet-Fotografie

6.7 / 10.0
(6 stemmen)
Bantsterschans 3
8449EE Terband
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0513628203
Website:
52.9872365.911204
6 3.3834586466165 12 6.7
Gemiddelde waardering uit 6 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
wat nou onduidelijke tarieven ...
wat zeuren al die mensen over verborgen kosten. Alle prijzen staan duidelijk op haar site vermeld. Maar als je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten, dan schrik je van elk kwartje....
prima fotografie met heldere en duidelijke prijzen
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Te duur
Wij zijn hier geweest voor een shoot met het gezin, de foto's waren redelijk, niet heel bijzonder. De prijs was echter veel te hoog, dit was jammer. Ik vind dat prijzen wel conform de normale marktprijzen moeten zijn, dit was dus niet het geval.
Werden vriendelijk ontvangen
Te duur Foto's waren niet heel bijzonder Ze kwam gehaast over
Waardering:
1.0 2.0
|
Gemiddeld
De foto's van onze trouwerij waren redelijk. We wouden eerst geen "professional inhuren" later besloten we dit toch te doen. Achteraf gezien vonden we de kosten te hoog in verhouding met de foto's. Bedankt voor je bewezen diensten maar wij komen niet meer.
Veel foto's
duur en kwaliteit was gemiddeld.
Waardering:
2.0 4.0
|
Eén keer nooit weer!
Veel te duur en kwaliteit staat niet in balans met de prijs die heel hoog is.
Te duur, matige kwaliteit.
Waardering:
2.0 4.0
|
EVEN IETS RECHTZETTEN!!
Ik ben zelf meerdere malen bij Margriet fotografie geweest en niet voor niets meerdere malen terug gekomen. Ik kan mij dan ook niet inbeelden dat er mensen zulke negatieve reacties hier neerzetten waarvan in ze totaal niet begrijp. Maar om niet gelijk te oordelen heb ik wat meer recencies op internet opgezocht. En wat blijkt nu.. De negatieve reacties worden continu gegeven door een en de zelfde persoon. Marieken en Henderika zijn in iedergeval dezelfde (niet zo slim als je op de ene site je verhaaltje plakt en er marieke boven zet en op andere sites weer het zelfde verhaaltje plakt en en hendrika bovenzet.) Jammer dat je met dit soort acties niet door hebt wat voor invloed het op iemand zijn werk kan hebben en waarschijnlijk niet begrijpt dat je naar mijn idee nu van iets kleins(wat je als ik het zo lees compleet zelf in de hand hebt gehad) iets ontzettend groots maakt.
+ top fotografie, luisterd goed naar je en is orgineel en absoluut niet duur.
geen minpunten!
Waardering:
5.0 10.0
|
Een prachtige fotoserie
Wij hebben een fotoshoot gedaan, er is bij ons erg goed gecommuniceerd! We hadden een erg gezellig uurtje met onze familie. Na afloop werd alles besproken. We hadden in eerste instantie besloten geen dvd af te nemen, maar bij het zien van de foto's waren er te veel, te leuk! en hebben we deze toch nog gekozen! Wij zijn er ontzettend blij mee en raad haar bij iedereen aan!
Waardering:
5.0 10.0
|
Margriet-Fotografie is top!
Als je maar even de moeite neemt om op de website te kijken zie je al direct bij het eerste kopje dat je de verdere tarieven kunt bekijken http://www.margriet-fotografie.nl/diensten.php en zelfs ook nog een keer onderaan de website.http://www.margriet-fotografie.nl/tarieven.php ! Een logischere volgorde was geweest om de website te bekijken mensen, of je te laten informeren!
Waardering:
5.0 10.0
|
Niet goed.
Hay mensen, ik ben ook bij http://www.margriet-fotografie.nl geweest en het is me totaal niet bevallen. Ze was zeer ongeduldig en leek in haar hoofd met hele ander zaken bezig te zijn. Hierdoor zijn de foto's toch niet geworden zoals ik gehoopt had. Volgende keer toch naar een profesional.
niet
ongeduldig, niet profesioneel.
Waardering:
1.0 2.0
|
Volgende keer beter
Ik ben ook bij Margriet geweest, ik had er meer van verwacht moet ik eerlijk toegeven. De foto's zijn ontzettend duur als je ze wil nabestellen, en dit wordt niet vermeld. Je moet dus dondersgoed weten wat je besteld en welke prijzen hier bij horen want ze vermeld dit niet aan je, achteraf krijg je wel een rekening thuis op de deurmat en daar ben ik niet zo blij mee. Als ik dit had geweten dan was ik er niet aan begonnen, het werd zo toch allemaal een stuk duurder dan ik van te voren had berekend. Al met al ben ik niet heel erg tevreden, ik vind gewoon dat je als bedrijf zijnde de klant moet inlichten als hij of zij iets besteld en dat je niet zwijgend niets vermeld en achteraf een rekening opstuurt, maar goed dat is mijn mening.
Zaten leuke foto's tussen
Slechte communicatie. Achteraf een rekening ontvangen.
Waardering:
3.0 6.0
|
ik vind de reactie van Marijke erg jammer.
Wat jammer om het onderstaande te lezen van Marijke. Helemaal jammer dat je de volgende zinnen neer zet: "een factuur van 60 euro!! Ze had hier niets over gezegd op het moment dat wij vroegen om die cd, nahja dat was dus een vieze tegenvaller. Dus als je naar een fotograaf gaat, informeer dan duidelijk over de prijzen van naleveringen etc" Misschien is het inderdaad verstandig om zelf eens beter te kijken naar de website van margriet fotografie. De prijslijst staat zeer en zeer duidelijk op haar website. En ook staat er duidelijk vermeld dat de shoot 40 euro kost en dat je dan 5 foto's mag uitzoeken die worden afgedrukt. Je kunt dan zelf ook wel na gaan neem ik aan dat een cd met foto's geld gaat kosten. En overigens is 60 euro niets voor alle foto's van de shoot. Wel eens gekeken wat het bij een gemiddelde fotograaf kost? Precies wel vele malen meer... Jammer dat je Margriet-Fotografie zo afkraakt op de punten die je zelf niet goed uitgezocht hebt... Ik ben in iedergeval wel zeer tevreden en zal haar ook aan velen aanbevelen. Dus als je een zeer goede fotograaf zoekt! Ga gewoon naar Margriet-Fotografie. Helemaal niets mis mee!
Bij margriet-fotografie is het heerlijk foto's laten maken. Ze neemt alle tijd voor je maakt prachtige foto's en is origineel en absoluut niet duur. Daarnaast is er een snelle levering. En zo kan ik nog wel even door gaan:)
niet aanwezig.
Waardering:
5.0 10.0
|
Teleurgestelt!
Iedere klant moet hetzelfde betalen voor mijn product. De prijs van de dvd staat duidelijk in de studio vermeld en op mijn website. Ik heb na deze miscommunicatie, jullie de vraag gestelt en jullie wilden tóch graag de dvd af nemen. Op uitzondering heb ik jullie als enige klant wel 20 euro korting gegeven! Je begrijpt dat het niet dit leuk is om op deze manier te lezen zijn dat jullie niet tevreden zijn. Gelukkig hoor ik dagelijks andere geluiden.
..
..
Waardering:
5.0 10.0
|
Slechte ervaring met Margriet
Ik heb er eentje voor je waar je in ieder geval niet naar toe hoeft te gaan als je niet van verassingen houdt. Ik ben laatst bij Margriet-fotografie geweest in Luinjeberd. Het leek op het eerste gezicht allemaal heel leuk, we konden voor 40 euro een uur lang zoveel mogelijk fotos schieten. Niet duur zou je zeggen, toen we klaar waren zei ze dat ze deze foto's zou mailen. Ik dacht is misschien niet zo handig aangezien die foto's best groot zijn van formaat dus ik vroeg of we ze op een usb stick of cd konden krijgen. Ja dat kon ze wel zei ze: we zouden ze dan opgestuurd krijgen binnen 2 weken. Nah prima toch? Na 1,5 week werd de cd geleverd, mooie foto's, maar wat zat er bij? een factuur van 60 euro!! Ze had hier niets over gezegd op het moment dat wij vroegen om die cd, nahja dat was dus een vieze tegenvaller. Dus als je naar een fotograaf gaat, informeer dan duidelijk over de prijzen van naleveringen etc. Want dit soort dingen vind ik niet normaal. Op de factuur stond ook dat er betaald moest worden binnen 10 dagen, mailde ze ons ook nog na 5 dagen dat we de foto's niet op hyves mochten zetten, want we hadden immers nog niet betaald, terwijl er stond dat we binnen 10 dagen moesten betalen. Te belachelijk voor woorden! Als je iets moet betalen binnen zoveel dagen betekend het niet dat je het ook niet mag gebruiken. Nahja dit was mijn verhaal. Ik wens je succes met het zoeken naar een goede fotograaf, als je er eentje gevonden hebt die je bevalt dan mag je mij het adres ook wel eens geven als je wilt, ik wil toch nog een keer fotos laten schieten maar niet weer bij deze Margriet-Fotografie.
Kon er geen 1 ontdekken.
Zie bovenstaande omschrijving, alles wordt duurder dan afgesproken.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Studio Peter Bouritius(8.2/10.0)2.6km
Heerenveen - Spitter 8
 
 
de Jong(8.2/10.0)2.8km
Heerenveen - Praam 7
Diensten: Groepsfotos, Huwelijksreportage, Natuurfotografie, Portretfotografie, Schoolfotografie, ...
Soort foto bedrijf: Fotograaf
 
 
Bruyns(8.2/10.0)3km
Heerenveen - Crackstraat 19
Diensten: Portretfotografie, Video
Soort foto bedrijf: Studio
 
 
Fotografie Wiersma(8.2/10.0)3km
Heerenveen - Trekker 6
Diensten: Portretfotografie, Schoolfotografie
 
 
Goedkope bruiloft fotograaf(8.4/10.0)3.2km
Heerenveen - Bolster 1
Heeft u een klein budget of goedkope bruiloft fotograaf nodig? Wij fotograferen uw gehele bruiloft voor maar 250 euro. Daarnaast zijn wij de hele dag aanwezig op uw huwelijk. Goedkope trouwfotograaf in heel Nederland....meer...
Diensten: Beeldbewerking, Buitenreclame, Fotoboek, Fotosessie, Schoolfotografie, ...
 
 
Fototune Portretfotograaf Friesland(10.0/10.0)3.2km
Heerenveen - Bolster 25
Portretfotograaf en trouwfotograaf Friesland. Goedkoop maar toch professioneel. Een leuke foto voor Facebook nodig? Of op zoek naar een bruiloft fotograaf? Check snel mijn website voor meer informatie of portretfotografie en tarieven voor andere shoots. http://fototune.nl...meer...
Diensten: Bedrijfsreportages, Buitenreclame, Kinderfoto, Portretfotografie, Samenvoegen fotos, ...
Soort foto bedrijf: Fotograaf, Portretfotograaf
 
 
Fotopersburo Heerenveen(7.2/10.0)3.5km
Heerenveen - Burgemeester Kuperusplein 51
 
 
A.T. Fotografie(8.2/10.0)3.5km
Heerenveen - Van Dekemalaan 75
Soort foto bedrijf: Fotograaf
 
 

Plaatsen in de buurt

Akmarijp - De Veenhoop - Gorredijk - Grou - Heerenveen - Jirnsum - Joure - Lippenhuizen - Nes Gem Boarnsterhim - Nieuwehorne
Foto Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact