Zoek rond postcode

Hans Kwaspen Fotografie

Hans Kwaspen Fotografie

9.1 / 10.0
(8 stemmen)
Witvrouwsberg 4
5508DZ Veldhoven
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@hanskwaspen.nl
51.4265075.383283
8 4.5555555555556 12 9.1
Gemiddelde waardering uit 8 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Hans Kwaspen is een free lance vakfotograaf uit Veldhoven gespecialiseerd in reportagefotografie en portretten.
Als free-lance fotograaf leverde hij gevarieerde bijdragen aan reisgidsen en reiswebsites, folders en tijdschriften. Documentaires, bruidsreportages, modeshoots, portretsessies en landschapseries vormen een gevarieerde portfolio van een all-round fotograaf.

Z’n enthousiaste, open manier van communiceren en groot invoelingsvermogen maken hem tot een heel toegankelijke persoon. Z’n uitgebreide achtergrond als consultant in het bedrijfsleven stelt hem in staat om te kunnen werken in heel uiteenlopende situaties en met mensen uit alle gelederen.

Gebruikmakend van z’n opleidingservaring in het bedrijfsleven startte hij in 2009 bij de Fontys Hogeschool Eindhoven een eigen serie cursussen digitale fotografie. Een speciale website http://fotocursus.hanskwaspen.nl/ geeft informatie over de cursussen biedt cursisten een eigen uitgebreide omgeving met veel achtergrondinformatie en mogelijkheden om foto’s te uploaden en te evalueren

Kenmerken

Diensten:
Bedrijfsreportages
Cursus
Fotobewerking
Fotocursus
Fotosessie
Groepsfotos
Huwelijksreportage
Onderwijs
Portretfotografie
Reisfotografie
Trouwreportages
Vakfotografie

Reviews

Plaats een review
|
familiefoto's
Ondanks de chaos door erg drukke kinderen en "volwassenen" wist Hans een goede en rustige sfeer voor de foto's te creeeren. Zelfs de kinderen konden en mochten meedenken over de setting. Kortom een prettige belevenis voor de gehele familie.
professionaliteit rust overzicht goede communicatie staat open voor ideeen en het belangrijkste schitterende en originele foto's
kunnen we met zijn allen geen bedenken
Waardering:
5.0 10.0
|
Bruidsreportage Hans Kwaspen
Hans heeft onze bruidsreportage verzorgd. We hebben een paar weken voor de bruiloft een erg leuk voorgesprekje gehad om onze wensen te bespreken.Hij heeft foto's gemaakt van de voorbereiding (kapper etc.), een reportage op 2 locaties, het gemeentehuis en heeft daarna ook nog groepsfoto's gemaakt van de familie. Na de trouwdag heeft hij de foto's voor ons op een persoonlijke site gezet, zodat we die met iedereen die we willen kunnen delen.
Hans was goed voorbereid. Hij is een heel prettige en rustige persoonlijkheid om mee om te gaan, wat erg prettig is op deze toch spannende dag. Hans nam overal goed de tijd voor en luisterde erg goed naar wat wij allemaal graag wilden op deze dag. Het allerbelangrijkste: de foto's zijn heel mooi geworden en je kunt zien dat er veel aandacht aan besteed is.
Kunnen we geen bedenken..
Waardering:
5.0 10.0
|
Curaus fotografie Hans Kwaspen
Twee jaar geleden ben ik begonnen bij Hans met de 1e jaars fotografiecursus. Dit vond ik zo'n geslaagde cursus dat ik blij was dat er een 2e jaar (gevorderden) op volgde. Tijdens het 1e jaar leer je veel technieken en vooral veel, heel veel kijken. Tijdens het 2e jaar word je technische kennis nog wat uitgebreid en krijg je opdrachten waarbij je creatief leert denken en je je inspiratie in kwijt kunt. Ook zijn we elk jaar met de groep een keer op pad geweest èn hebben we in een officiële fotostudio de fijne kneepjes van het vak mogen leren! De fotografie heeft me echter zo in zijn greep dat ik begin dit jaar, dus nog tijdens deze 2e jaars cursus, ben gestart aan de Fotoacademie in Eindhoven.
Hans is een zeer geduldig en integer persoon en kundig in zijn vak! Van (bijna) elke cursusles is er een hand-outs digitaal ter beschikking waarbij je het geleerde nog eens terug kunt lezen incl. aanvullende informatie. Deze hand-outs staan op een eigen website waar je ook je eigen foto's op kunt zetten en waar je foto's van je medecursisten te vinden zijn. In het 2e jaar leer je eveneens hoe je een portfolio samen kunt stellen en uit kunt breiden. Er wordt gewerkt in kleine groepjes zodat er voor ieders werk genoeg aandacht en tijd is. Prima locatie; de Fontys te Eindhoven.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Fotoreportage TDD
Na ons verzoek aan Hans om een fotoreportage te maken van ons rocktrio, heeft ie op een zeer prettige en professionele wijze de voorbereidingen en uiteindelijke fotosessie verzorgd. Voor het werkelijk fantastische resultaat zie onze website: www.thedieselducks.nl
-Werkt op prettige en rustige wijze. -Goede, creatieve ideeën. -Ondanks onze lelijke hoofden toch een goed resultaat!
Waardering:
4.0 8.0
|
Familie fotoshoot
Op een mooie zonnige lente dag zijn we naar de Berenkuil in Eindhoven gegaan voor een shoot met de hele familie. Hans is in de week voorafgaand alvast een kijkje gaan nemen, zodat hij goed voorbereid te werk kon gaan. Hierdoor zijn er in korte tijd een flink aantal goede foto's genomen. Door zijn kritische blik kwam er een mooi evenwicht in de groep. Het resultaat mag er zijn! Super bedankt ;-D
Hans staat open voor suggesties en denkt zelf mee. Hij neemt de tijd. Snelle service!
Geen enkele
Waardering:
5.0 10.0
|
Cursus Fotografie voor beginners
Ik heb met veel plezier de beginnerscursus gevolgd bij Hans Kwaspen. Ik heb veel geleerd, er is een goede opbouw van de lessen, informele gezellige sfeer en leuke praktijklessen. Doordat de cursus niet wekelijks is, heb je de tijd om de opdrachten te maken en te oefenen wat je tijdens een les hebt geleerd. Ik kan iedereen deze cursus aanraden en kijk dan ook erg uit naar de start van het nieuwe seizoen!
+ de opbouw van de lessen + de combinatie van praktijk en theorielessen + de opdrachten
Waardering:
5.0 10.0
|
Fotoshoot
Hans, Bedankt voor het maken van de mooie foto's en de hulp die je geboden hebt bij de nabestellingen.
* gemoedelijke, huiselijke sfeer; * alles was bespreekbaar; * Aandachtspunten zijn van tevoren besproken (bijv kleding aanpassen op elkaar)
Eigenlijk geen. We waren erg tevreden. Een volgende keer komen we zeker terug.
Waardering:
5.0 10.0
|
Fotoshoot Hans Kwaspen
Hans, bedankt voor de geweldige fotoshoot. De hele familie heeft het erg leuk gevonden, met fantastische foto's als resultaat.
Alles is mogelijk en bespreekbaar! Heel fijn dat je zelf ook ideëen kunt aanbrengen.
Waardering:
4.0 8.0
|
Cursus fotografie Hans Kwaspen
Erg leuke cursus.1 Je leert allerlei nieuwe knoppies te gebruiken op je camera en te experimenteren met allerlei zaken. Cursus is goed van opbouw, makkelijk te volgen en in een gezellige sfeer. Ga zo door Hans!!
heel leuke cursus goede begeleiding fijne sfeer
/
Waardering:
5.0 10.0
|
Fotocursus voor gevorderden
Na jarenlang stilgelegen te hebben als foto-amateur ben ik eindelijk digitaal gegaan en heb bij Hans in 2011-2012 de cursus voor gevorderden gedaan om de techniek en het oog weer opnieuw aan te scherpen. Tijdens de cursus werk je aan een aantal thema's om aan het einde een portfolio opgebouwd te hebben met je beste werk. Dat wordt in de afsluitende sessie gepresenteerd. Voorbeelden van thema's zijn: een korte reportage over een zelfgekozen onderwerp, macro fotografie, gebruik van studioflitsers, studioportret, 'Eindhoven in beweging', 'Glow', 'vormen van water' etcetera.
Goede afwisseling tussen theorie, zelfstandig of in groepsverband fotograferen en analyse van elkaars werk.
De kleurkwaliteit van de beamers in de Fontys leslokalen is eigenlijk niet goed genoeg om fotografie te tonen. Een goede monitor meenemen doet wonderen.
Waardering:
4.0 8.0
|
Cursus Fotografie voor Beginners
Ik heb de cursus Fotografie gevolgd. Ik heb hier veel van opgestoken.
Theorielessen zijn goed opgebouwd en zijn niet langdradig. Praktijklessen zijn zeer interessant, goede ondersteuning.
Waardering:
4.0 8.0
|
Cursus fotografie Hans kwaspen
Ik heb zowel de eerste als tweede jaars cursus bij Hans gevolgd. Hierdoor heb ik op een andere manier geleerd om te fotograferen, maar ook om op een andere manier te kijken naar foto's.
Een goede en duidelijke cursus waarin alle aspecten van fotograferen belicht wordt. Fijn aan de cursus is dat deze niet wekelijks is waardoor er ruimte is om aan de opdrachten te werken. De opdrachten zijn divers en uitdagend. Ook leerzaam zijn de workshops waar we voldoende ruimte krijgen om te leren fotograferen.
Jammer dat er geen 3jaar is :-)
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Mark de Roo Photography(7.6/10.0)0km
Veldhoven - Witvrouwsberg 49
Diensten: Cursus, Luchtfotografie, Reclame, Shoot, Workshops
Soort foto bedrijf: Fotograaf, Fotostudio, Studio
 
 
NextShot Fotografie(9.0/10.0)0.9km
Veldhoven - Buizerd 92
Spontaniteit, gezelligheid en openheid zijn voor mij belangrijke ingredienten tijdens een shoot. De echte ik op de foto krijgen, dat is waar ik naar streef. De shoots kunnen in de eigen omgeving plaatsvinden, of op een willekeurige andere locatie. Ik houd ervan om een moderne en pure insteek te...meer...
Diensten: Huwelijksreportage, Kinderfoto, Natuurfotografie, Shoot, Trouwreportages, ...
 
 
Lonneke Jansen Fotografie(7.6/10.0)1.2km
Veldhoven - Gagelbeek 46
Lonneke Jansen Fotografie: Uniek, mooi, puur en bijzonder! Zwangerschapsfotografie, babyfotografie, kinderfotografie, gezinsfotografie. Zowel in de fotostudio als op locatie. Omgeving: Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard....meer...
Diensten: Afdrukken van fotos, Babyfotos, Groepsfotos, Trouwreportages, Zwangerschapsfoto
Soort foto bedrijf: Fotograaf, Fotostudio
 
 
Fiers Feest Fotografie(8.8/10.0)1.4km
Veldhoven - Wal 44
 
 
Ixie Fotografie, Communicatie en Multimedia De Sign(8.2/10.0)1.4km
Veldhoven - Hagerpad 40
 
 
VP Photo(8.0/10.0)1.8km
Veldhoven - Meiveld 158
 
 
Combi Creteer(8.2/10.0)1.8km
Veldhoven - Meent 25
 
 
Phiephie(8.0/10.0)2.1km
Veldhoven - Aquila 12
 
 

Plaatsen in de buurt

Bergeijk - Best - Eersel - Eindhoven - Geldrop - Hapert - Oirschot - Valkenswaard - Waalre - Westerhoven
Foto Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact