Zoek rond postcode

22 Eendjes Kinderfotografie

22 Eendjes Kinderfotografie

10 / 10.0
(1 stem)
Eidereend 22
4105TP Culemborg
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0641994658
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@22eendjes.nl
51.9501655.210795
1 5 1 10
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

22 Eendjes Kinderfotografie heeft een sfeervolle fotostudio in Culemborg, waar kinderen zich snel op hun gemak voelen. Het recept van veel enthousiasme, creativiteit een een grote dosis engelengeduld, staat garant voor mooie spontane babyfoto’s, kinderfoto’s en familiefoto’s. Naast de fotostudio in Culemborg zijn er ook mooie buitenlocaties in de buurt waar de fotoshoot plaats kan vinden.

Zwangerschapsfotografie
Een zwangerschap is een unieke ervaring. Wil je een mooie herinnering aan deze bijzondere periode? Leg deze dan vast met een mooie zwangerschapsfotosessie bij 22 Eendjes Kinderfotografie. De fotosessie vindt in principe plaats in de studio in Culemborg, waar zowel lichte als donkere achtergronden beschikbaar zijn. Heb je echter de voorkeur voor een fotosessie bij jou thuis of op locatie, is dit uiteraard ook bespreekbaar.

Newborn fotografie
De puurheid en tederheid van de eerste dagen van jouw baby zijn heel bijzonder. Dagen om nooit te vergeten en prachtig te vereeuwigen in een mooie fotoreportage. Hoe ze in je armen liggen, hoe ze heerlijk vredig en ontspannen liggen te slapen en hoe klein die handjes en voetjes zijn. Herinneringen die je voor altijd wilt bewaren.

Baby fotografie
Vanaf 4 weken is jouw baby geen newborn meer, maar spreken we van baby fotografie. Vanaf dit moment volgen de verschillende fasen elkaar razend snel op. De leukste momenten om een fotosessie te plannen in het eerste jaar is bij 3, 6, 9 en natuurlijk 12 maanden. Elke fase heeft z’n eigen charme als het gaat om baby fotografie. Met 3 maanden kunnen ze vaak goed hun hoofd ophouden, met 6 maanden kunnen ze vaak al zitten, met 9 maanden ontstaat er een mooie interactie en 12 maanden is natuurlijk een geweldige mijlpaal om te vereeuwigen met een CakeSmash fotosessie!

Kinderfotografie
Voor mooie en spontane kinderfotografie moet u bij 22 Eendjes zijn. Het recept van veel enthousiasme, creativiteit een een grote dosis engelengeduld, staat garant voor mooie spontane kinder- en familiefoto’s. De fotosessie vindt plaats in een sfeervolle fotostudio in Culemborg, waar kinderen zich snel op hun gemak voelen. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een buitenlocatie zoals het bos, het strand, het park of gewoon bij u thuis. Kinderen kunnen zich dan heerlijk uitleven en zichzelf zijn, wat de mooiste pure foto’s oplevert. In een ruime omtrek vanaf Culemborg (o.a. Beesd, Everdingen, Vianen, Houten, Tiel, Buren, Leerdam, IJsselstein, Nieuwegein, Geldermalsen en Utrecht) worden geen reiskosten berekend.

Familiefotografie
Ook voor familiefotografie, een mooie foto van het complete gezin of de complete familie, kunt u bij 22 Eendjes Kinderfotografie terecht. De fotosessie kan plaatsvinden in de sfeervolle fotostudio in Culemborg (tot 8 personen). Daarnaast zijn er ook mooie buitenlocaties in de buurt waar de fotosessie plaats kan vinden. De combinatie van een prachtige locatie, op elkaar afgestemde kleding en een ontspannen sfeer zorgen voor mooie familiefoto’s en een blijvende herinnering.

Kenmerken

Diensten:
Babyfotos
Family
Fotobewerking
Fotosessie
Kinderfoto
Portretfotografie
Schoolfotografie
Shoot
Vakfotografie
Newborn fotografie
Kinderfeestjes
Kinderfotograaf
Familie fotoshoot
Baby shoot
Zwangerschapsfotografie
Zwart/wit

Reviews

Plaats een review
|
Leuke sessie en geweldige foto’s
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Vakfotografie Nick Milani(7.2/10.0)0.5km
Culemborg - Bikolaan 24
 
 
Tamara Jaspers Fotografie(7.8/10.0)0.8km
Culemborg - Merelweg 42
Tamara Jaspers Fotografie is gevestigd in Culemborg en staat voor fotografie met een creatieve inslag. Wilt u een niet alledaagse bruidsreportage, originele bedrijfsfoto's, interieur- en portretfoto's met een creatief tintje, wij staan tot uw beschikking. Het bedrijf bestaat uit twee freelance...meer...
Diensten: Babyfotos, Buitenreclame, Fotobewerking, Interieuraankleding, Reclame, ...
Soort foto bedrijf: Fotograaf, Fotostudio, Portretfotograaf, Studio
 
 
Foto Discounts(7.0/10.0)1.3km
Culemborg - Everwijnstraat 8
Diensten: Software, Video, Zwart/wit
 
 
Foto Ypma(8.0/10.0)1.3km
Culemborg - Zandstraat 8
Foto Ypma. Sinds 1898 een begrip in Culemborg en omstreken...meer...
Diensten: Dierenfotografie, Fotosessie, Fotosnelservice, Groepsfotos, Officiele pasfotos, ...
 
 
Chris Martin(7.2/10.0)1.3km
Culemborg - Zandstraat 54
 
 
Handelmaatschappij Koers(8.2/10.0)7.2km
Enspijk - Kampsedijk 10
 
 
Mieke Pieper Fotografie(6.8/10.0)7.3km
Houten - Galerijmuur 42
 
 
Snavelaar.nl(8.2/10.0)7.3km
Houten - Prairiegras 1
Soort foto bedrijf: Fotograaf, Fotostudio, Studio
 
 

Plaatsen in de buurt

Buren Fr - Buurmalsen - Cothen - Enspijk - Houten - Kapel Avezaath Buren - Leerdam - Vianen Ut - Werkhoven - Wijk Bij Duurstede
Foto Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact